torsdag 28. mai 2009

22 dager igjen :)


Sitter og teller ned dager hver eneste dag, 22 dager igjen nå.

Sommerferien er rett rundt hjørne og jeg gleder meg så sykt mye det kan ikke skrives med ord enn gang. Gleder meg til og sove lenge, eller bare og våkne klokken 8 om morningen og bare vitte at jeg ikke skal på skolen idag, elsker den følelsen.

Sommeren 09 skal bli perfekt, jeg skal jobbe og tjene masse penger. Pengen skal jeg bruke i Magaluf og resten av Sommeren.
10.juli 20.30 sitter jeg Linda og Christina på flyett ned til paradiset Magaluf. Det skal bli en ferie jeg ikke glemmer(håper jeg jaffal). våkne om morningen og ta på meg bikini på ut døren og der var jeg vist på stranden.
om 43 dager ligger jeg og soler meg på en av de solsengene på bilde til venstre ;)

Travel Tid


I det siste har det hvert veldig travelt med alt, det er travelte på skolen mange innleveringer som skla leveres inn og noen prøver som er rett rundt hjørnet.
I tilegg er det travelt på jobben, så mye fritid har jeg ikke fortiden. Men det er jo bare 22 dager til skolen slutter så jeg må bare leve med det. Sommeren er jo kommet så det er ikke rart at folk vil sitte ute på uteserveringa på jobben og ta seg en matbitt og en pils. Så lenge det er sol på himmelen er det travelt på jobben, men jeg har hørt at det skla bli en stygg sommer. Så vi må bare krysse fingrene for at det blir fint vær på sandvollyballen, matfestivalen og alle de andre festivalene som skal være i Stavanger i Sommer.
vi reiser og på en tur med friluftsliven 9.juli, da skal vi ut på sykkel tur. Turen går fra stavanger kai, derfra skal vi ta båten over til tau og så sykkle til Hjelmeland, så overnatter vi der. Neste dag sykkler vi videre til Sand og der skal vi skaffe vår egen mat, så fiske stangen må pakkes i setten. Pakklisten til turen er vel egentlig klar så jeg er igrunnen klar til og reise, gleder meg til det.